PLIKI COOKIEScookies

Niniejsza Polityka dotycząca plików „cookie” odnosi się do stron internetowych amtreklama.pl

Poprzez używanie strony www.amtreklama.pl, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookie” zgodnie z tą Polityką dotyczącą plików Cookie. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie plików „cookie” w opisany w tej Polityce sposób, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki lub zrezygnować z użytkowania strony www.amtreklama.pl.

 

Czym są pliki „cookie”?

Pliki „cookie” to pliki lub części informacji, które mogą być przechowywane na twoim komputerze (lub innym odblokowanym urządzeniu, takim jak tablet lub smartphone), podczas gdy odwiedzasz strona www.amtreklama.pl. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej z której pochodzi, „długość życia” ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia), oraz wartość, którą jest przeważnie przypadkowo wygenerowany unikalny numer.

 

Do czego używamy plików „cookie”?

Korzystanie z plików cookie jest niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania strony www.amtraklama.pl Pliki wykorzystujemy do celów statystycznych i monitorowania aktywności odwiedzin naszych użytkowników, jak również do zapisywania zmiennych sesyjnych, które konieczne są do funkcjonowania niektórych skryptów tej strony. Nie możemy Cię personalnie zidentyfikować na podstawie tych informacji.

 

DANE OSOBOWE

  • administratorem danych osobowych jest ATM REKLAMA z siedzibą w 47-430 Rudy przy ul. Rybnicka 7;

  • dane osobowe przetwarzane będą w celu udzielenia odpowiedzi na zapytanie w formularzu kontaktowym;

  • odbiorcą danych osobowych jest ATM REKLAMA;

  • dane osobowe nie będą przekazywane do osób i firm trzecich;

  • dane osobowe będą przechowywane przez okres trwania korenspondencji lub do czasu odwołania zgody;

  • posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;

  • mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w zakresie naruszenia prawo do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.

POLITYKA PRYWATNOŚCI


© Copyright 2020 by AMT Reklama

Twój e-mail:*
Treść wiadomości:
*Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji drogą elektroniczną (zgodnie z Ustawą z dnia18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną, Dz.U. nr 144, poz. 1204). Administratorem danych osobowych jest AMT REKLAMA. Dane będą przetwarzane wyłącznie w celach kontaktowych. Posiadam prawo do dostępu do swoich danych i ich poprawiania. Więcej informacji w polityce prywatności.
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany - dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

AMT REKLAMA

ul. Rybnica 7

47-430 Rudy

 

 

tel. +48 665 232 584

email: tomek@amtreklama.pl

KONTAKT

Napisz do nas

Designed by Photo & Design